KMÍN kulinářský bio olej, 50 ml
Pouze pár střiků z vybraného oleje posune všechny vámi připravené pokrmy na kulinářskou úroveň pro ještě větší potěchu chuťových pohárků. Jednoduchý krok jemně vyzdvihne vaši přípravu pokrmů na gurmánský zážitek, ať už připravujete omáčku, saláty, polévky, všechny druhy masa, ryby, moučníky.
Složení:
- Organický extra panenský/virgin olivový olej (olea Europea)*
- Esenciální organický olej z * z: kmínu
- *100% použitých k výrobě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU
Návod k použití:
- Pouze pár střiků na jakýkoli pokrm.
TIP do kuchyně:
- Kulinářské oleje je možné používat i při tepelné úpravě pokrmů. Vycházejte ze svých zkušeností s olivovým olejem. Pouze mějte na vědomí, že některé tepelné úpravy mohou snižovat obsah bioaktivních látek prospěšných pro organismus.
- Chuť, vůni i přínos kulinářského oleje oceníte při dochucení vámi hotového pokrmu.
RECEPT Bramboráčky se zelím a uzeným:
- Suroviny: brambory 750 gramů, vejce 1 kus, mouka pšeničná hladká, česnek 2 stroužky, kulinářský olej Kmín, majoránka, zelí kysané 1 balení, cibule 1 kus, slanina 100 gramů, uzené maso 250 gramů (krkovička plátky), rajčata 1 kus, pórek 1/2 kusu (na ozdobu), okurka salátová 1/2 kusu (na ozdobu), cukr, sůl, olej 2 lžíce (na smažení).
- Postup: Brambory oloupejte a nastrouhejte, přidejte rozetřený česnek, vejce, sůl, kulinářský olej Kmín, majoránku a podle potřeby hladkou mouku. Z těsta usmažte na rozpáleném oleji bramboráky (velké jako palačinky) a uchovejte je v teple. Kysané zelí sceďte a nechte okapat. Cibuli nasekejte najemno a spolu se slaninou dobře osmažte. Přimíchejte k ní zelí, asi 5 minut povařte a podle chuti osolte a oslaďte.
Ostatní informace:
- Vyrobeno ve Francii, Laboratoire ALTHO, Francie
- Výhradní zastoupení: AMC RATIO s.r.o., Arch. Weisse 1089, Řevnice, 25230. E-mail: info@bio-bachovky.cz, www.bio-bachovky.cz
Path:
Home > E-shop > KMÍN kulinářský bio olej, 50 ml