KARDAMON kulinářský bio olej, 50 ml
Pouze pár střiků z vybraného oleje posune všechny vámi připravené pokrmy na kulinářskou úroveň pro ještě větší potěchu chuťových pohárků. Jednoduchý krok jemně vyzdvihne vaši přípravu pokrmů na gurmánský zážitek, ať už připravujete omáčku, saláty, polévky, všechny druhy masa, ryby, moučníky.
Složení:
- Organický extra panenský/virgin olivový olej (olea Europea)*
- Esenciální organický olej*: kardamonový
- *100% použitých k výrobě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství; zemědělská produkce EU
Návod k použití:
- Pouze pár střiků na jakýkoli pokrm.
TIP do kuchyně:
- Kulinářské oleje je možné používat i při tepelné úpravě pokrmů. Vycházejte ze svých zkušeností s olivovým olejem. Pouze mějte na vědomí, že některé tepelné úpravy mohou snižovat obsah bioaktivních látek prospěšných pro organismus.
- Chuť, vůni i přínos kulinářského oleje oceníte při dochucení vámi hotového pokrmu.
RECEPT Dip s okurkami mátou a kardamomem:
- Suroviny: ½ okurky nastrouhané, bílý jogurt, sůl, kulinářský olej Kardamon, kulinářský olej Máta
- Postup: Nastrouhanou okurku smícháme s bílým jogurtem a dochutíme kulinářským olejem Kardamom a Máta. Tento dip můžeme obměnit a příště dochutit kulinářským olejem Kopr.
RECEPT Carpaccio z červené řepy:
- Suroviny: vařená červená řepa, cibule, pepř, sůl, (můžou být různé zeleninové výhonky), čerstvá bazalka (pokud nemáme použijeme Kulinářský olej bazalka), ocet balsamikový, kulinářský olej Kardamon.
- Postup: červenou řepu nakrájíme na slabá kolečka a poklademe na talíř. Poklademe kolečky cibulky a zasypeme zeleninovými výhonky, pokud máme. Dochutíme kulinářským olejem Kardamom a Bazalka.
Ostatní informace:
- Vyrobeno ve Francii, Laboratoire ALTHO, Francie
- Výhradní zastoupení: AMC RATIO s.r.o., Arch. Weisse 1089, Řevnice, 25230. E-mail: info@bio-bachovky.cz, www.bio-bachovky.cz
Path:
Home > E-shop > KARDAMON kulinářský bio olej, 50 ml